Brooklyn Beckham gaat de modewereld in

Brooklyn Beckham treedt in de voetsporen van zijn moeder Victoria Beckham en komt met eigen kledinglijn.

brooklyn-beckham-modewereld
Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham treedt in de voetsporen van zijn moeder Victoria Beckham. De oudste zoon van Victoria Beckham en David Beckham is volgens Britse media bezig met een eigen kledinglijn.

Schetstafel

Volgens de Daily Mirror is Brooklyn Beckham in onderhandeling met BoohooMan. Het gaat om een deal van zo’n 2,5 miljoen pond. Brooklyn studeert op dit moment fotografie in New York. De 19-jarige is elke seizoen front row te zien tijdens de show van Victoria Beckham en begeeft zich graag in de modewereld. Brooklyn zou vooral betaalbare mode op de markt willen brengen. Dat doet het bedrijf nu al met de Engelse voetballer Dele Alli en met Britse rapper Stefflon Don. Ook zijn moeder Victoria maakte een uitstapje en ontwierp een betaalbare collectie voor het sportmerk Reebok. Zoon Brooklyn fotografeerde Alice Dellal in de collectie als onderdeel van de campagne. Binnenkort neemt Brooklyn zelf achter de schetstafel plaats.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion