Vans lanceert exclusieve collectie met Van Gogh Museum Amsterdam

Vans en het Van Gogh Museum hebben de handen ineen geslagen voor een speciale collectie.

vans-van-gogh-collectie
Vans x Van Gogh

Vans en het Van Gogh Museum hebben de handen ineen geslagen voor een speciale collectie, waarbij een aantal van Van Goghs meesterwerken centraal staan. De kunstwerken Schedel, Amandelbloesem, Zonnebloemen en een zelfportret van Van Gogh zijn terug te zien in de collectie.

Een echte van Gogh

Vincent van Gogh is een van de bekendste en meest gevierde kunstenaars ter wereld. Van Gogh staat vooral bekend om zijn werk dat krachtig is in schoonheid, emotie en kleur. Veel van zijn werken zijn te zien in het Van Gogh Museum, in Amsterdam. Skatemerk Vans werkte nauw met het museum samen om vier belangrijke schilderijen te selecteren als inspiratiebron voor een unieke collectie. Schedel, Amandelbloesem, Zonnebloemen en een zelfportret van Van Gogh staan centraal in een uitgebreide Vans-collectie.

"Off The Wall"

‘We zijn erg blij met de Vans x Van Gogh Museum collectie, omdat deze aansluit bij onze missie om het leven en het werk van Vincent van Gogh toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen en hen te verrijken en te inspireren’, laat Adriaan Dönszelmann, Zakelijk Directeur van het Van Gogh Museum, in een persbericht weten. ‘Door de iconische kunstwerken van Van Gogh te combineren met iconische Vans-items, haalt onze samenwerking Van Goghs kunst “Off The Wall” en bereiken we een nieuw publiek buiten het museum.’ De collectie bestaat niet alleen uit sneakers, maar ook hoodies en T-shirts en is vanaf 3 augustus wereldwijd verkrijgbaar. Het Van Gogh Museum zal de winst van dit project wijden aan het behoud van de nalatenschap en de kunstverzameling van Vincent van Gogh. Bekijk hieronder de beelden van de collectie.

Vans x Van Gogh
Vans x Van Gogh
Vans x Van Gogh
Vans x Van Gogh
Vans x Van Gogh
Vans x Van Gogh
Vans x Van Gogh
Vans x Van Gogh
Vans x Van Gogh
Vans x Van Gogh
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion