Karlie Kloss bekeert zich tot het jodendom voor haar huwelijk

Karlie Kloss wordt joods nu ze zich heeft verloofd met haar vriend Josh Kushner.

image
Getty Images

Model Karlie Kloss wordt joods voor haar huwelijk met Josh Kushner, de broer van Jared Kushner, de echtgenoot van Ivanka Trump. Volgens The New York Post heeft Karlie het afgelopen jaar lessen gevolgd in New York en zal zij zich binnenkort bekeren tot het jodendom.

Koosjer

Ivanka Trump, Karlie's aanstaande schoonzus, bekeerde zich ook tot het jodendom voordat ze in het huwelijksbootje stapte met Jared Kushner. Volgens The New York Post houden Trump en Kushner zich aan een aantal belangrijke regels. Zo zouden ze beiden van vrijdag- tot zaterdagavond geen gebruik maken van hun mobiele telefoon in verband met de sabbat. Hoewel Karlie en Josh binnenkort familie worden van president Trump, delen ze niet dezelfde politieke overtuiging. Zowel Kloss als Kushner zijn democraat.

Verloofd

Vorige week maakten Karlie en Josh hun verloving bekend via Instagram. De twee zijn al ruim zes jaar samen. Karlie schreef onder de foto: 'Ik hou meer van je dan woorden ooit zullen kunnen beschrijven. Josh, je bent mijn beste vriend en soulmate. Ik kan niet wachten op voor eeuwig samen. Ja, een miljoen keer ja.'

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws