Prins George draagt exact dezelfde look als William 33 jaar geleden

Prins George en William dragen dezelfde look

prins-louis-doop-george-william
Dominic LipinskiGetty Images

Zo vader, zo zoon. Tijdens de doop van prins Louis in de Chapel Royal, St. James’s Palace eerder deze maand was prins George te zien in een wit shirt met kraag en blauwe broek. Het blijkt dat de look geïnspireerd was op een verschijning van prins William, in 1985.

Getty ImagesGetty Images

Prinselijk

William en George lijken identiek als je de foto’s van de twee momenten naast elkaar legt. William werd in jaren ’80 gefotografeerd op een jacht met zijn vader prins Charles, moeder Diana en broer Harry. 33 jaar later draagt prins George bijna précies dezelfde look tijdens de doop van zijn broertje Louis. Net als William droeg George een wit shirt met lichtblauwe bies en een korte broek. Naast George waren ook zusje Charlotte, Kate Middleton, Meghan Markle en Harry aanwezig tijdens de speciale gelegenheid.schitterde naast haar kinderen in een crèmekleurige look van Alexander McQueen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion