Louise Trotter verlaat Joseph na negen jaar als creatief directeur

De ontwerper verlaat het Britse label na negen jaar als creatief directeur.

Louise-trotter-verlaat-joseph-na-negen-jaar
Getty Images

Louise Trotter was sinds 2009 creatief directeur bij het Britse label Joseph. De 49-jarige ontwerper kondigt nu aan het merk te verlaten. Haar laatste werk voor Joseph zal de pre-fall 2018-collectie zijn, dat meldt WWD.

Nieuwe opvolger onbekend

Louis Trotter: 'De afgelopen negen jaar bij Joseph waren een ongelooflijke ervaring. Ik ben heel blij dat ik al die tijd omringd was door zo'n geweldig en getalenteerd team dat met passie en creativiteit naast mij heeft gewerkt. Ik wil graag het hele team bedanken die deze reis samen met mij heeft afgelegd.' Louise Trotter begon haar carrière als creative director bij Joseph na een zelfde rol bij Jigsaw, T Hilfiger en Gap. Het merk, dat in 1972 werd opgericht door de Brits-Marokkaanse Joseph Ettedgui, kende succes in de jaren negentig door zijn gestroomlijnde basics. In negen jaar heeft Trotter het merk uitgebreid tot een vrouwencollectie met schoenen, handtassen en sinds kort een brillencollectie. Daarbij wist ze een vast plekje te bemachtigen op het programma van London Fashion Week en was ze verantwoordelijk voor de mannencollectie. Trotter zal eind augustus het modehuis verlaten. Op dit moment is er nog geen opvolger aangekondigd die het werk van Louise Trotter zal voortzetten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion