Het Vogue Fashion Festival komt voor de allereerste keer naar Nederland

In navolging van Londen en Parijs komt het Vogue Fashion Festival nu naar Amsterdam!

vogue-fashion-festival-nederland-amsterdam
Vogue Festival Londen, 2016.

In navolging van de succesvolle edities in Londen en Parijs vindt dit jaar voor het eerst het Vogue Fashion Festival plaats in Amsterdam! Twee dagen lang kun je je in het Amstel Hotel tegoed doen aan de wondere wereld van Vogue, met talks, masterclasses en workshops van mode-iconen van het allerhoogste niveau.

De wereld van Vogue

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober a.s. is het zover: het allereerste Nederlandse Vogue Fashion Festival. Het fashion & beauty festival wat je wellicht al kende van de Britse en Franse Vogue komt naar Amsterdam – in het Amstel Hotel. Laat je inspireren door topsprekers uit de (inter-)nationale modeindustrie, steek de handen uit de mouwen tijdens de masterclasses en leer de fijne kneepjes van modeiconen in one-of-a-kind workshops. Ook kan je je in VOGUE WORLD onderdompelen in de Vogue-lifestyle met diverse beauty- en stylingworkshops, een heuse Vogue Store en een Vogue Café.

Hoe ben je erbij?

Details over de line-up van sprekers zullen de komende weken aangekondigd worden. Wil jij verzekerd zijn van een ticket én een plekje bij jouw favoriete spreker? Schrijf je hier dan alvast in voor de Vogue Festival nieuwsbrief, blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017 en scoor als eerste jouw ticket.

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017 op Vogue.nl/FashionFestival.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder