Breaking news! Supermodel Vera van Erp komt spreken op Vogue Fashion Festival

Vera van Erp is een van de modellen voor de Supermodel Talk op Vogue Fashion Festival.

vera-van-erp-vogue-fashion-festival
Claudia Knoepful, Vogue Nederland, september 2016.

Vrijdag en zaterdag is het zover: het eerste Vogue Fashion Festival. En als je dacht dat Vogue alle sprekers wel bekend heeft gemaakt dan heb je het mis. Lieveling van Nicolas Ghèsquiere en Gucci-favoriet Vera van Erp doet mee aan de Supermodel Talk op zaterdag 7 oktober.

De tweede Kate Moss

Het debuut van Vera van Erp was meteen een klapper toen ze in 2015 geboekt werd als global exclusive voor Louis Vuitton. Ze was daarna het model voor hun lookbook en heeft in de tussentijd 122 shows op haar naam staan. Haar eerste tijdschrift shoot was in i-D Magazine, maar aan haar portfolio heeft het model uit Oss ondertussen de Franse, Spaanse en Britse Vogue en Vogue Nederland toegevoegd. Vorig jaar schitterde ze op de cover van het septembernummer van Vogue Nederland. Ook campagnes zijn Vera niet vreemd. Haar grootste verschijning was de Gucci Guilty parfumreclame samen met Jared Leto. De Brabantse is niet alleen bekend van haar werk, haar stijl is namelijk favoriet bij menig streetstyle fotograaf. Haar coole looks hebben haar de titel ‘Little Kate Moss’ opgeleverd door de fashion director-at-large van T Magazine van The New York Times.

Vera van Erp ploft samen op de bank met collega’s Rose Bertram, Julie Hoomans,Marjan Jonkman om met Vogue’s Fiona Hering te praten over hun persoonlijke leven en alle ins & outs van het modellenbestaan. Voor de Supermodel Talk zijn nog een paar kaarten beschikbaar. Wil je Vera en de andere modellen niet missen, bestel je kaarten dan op de website.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder