Vogue Fashion Festival 2017: de eerste sprekers zijn bekend

Dean en Dan van Dsquared, Ronald van der Kemp en Negin Mirsalehi komen naar het Vogue Fashion Festival.

vogue-fashion-festival-eerste-sprekers-bekend
InDigital

Dit jaar vindt op 6 en 7 oktober voor de allereerste keer het Vogue Fashion Festival plaats in Amsterdam. Twee dagen lang neemt Vogue het Amstel hotel in Amsterdam over met seminars, talks en workshops van (inter)nationale modeiconen. Deze week trappen we af met de bekendmaking van de eerste drie sprekers uit binnen- en buitenland. Zit je er klaar voor?

1. Ronald van der Kemp

Zijn jeans met Amerikaanse vlag zagen we het afgelopen jaar aan het lijf van vrijwel elk model voorbij komen (Kendall Jenner en Dree Hemmingway, to name a few). Gevierd Nederlands couturier en modelieveling Ronald van der Kemp zal op het Vogue Fashion Festival komen spreken over zijn rise to fame en zijn bijzondere benadering van couture.

Ruben de Wilde

2. Dsquared2

De Canadese broers Dean en Dan Caten vormen het brein achter het succesvolle label Dsquared2. Voor het Vogue Fashion Festival komt het hilarische designerduo speciaal naar Amsterdam om hun licht te schijnen op hun jarenlange succes met Dsquared2, en doen ze een boekje open met de leukste anekdotes over de mode-industrie.

Vogue Nederland

3. Negin Mirsalehi

De grootste modeblogger van Nederland Negin Mirsalehi neemt even vrij uit haar moordende reisschema om op het Vogue Fashion Festival te vertellen over het geheim achter haar succes en hoe ze in vier jaar tijd een online- én beauty-imperium opbouwde met maar liefst 4,1 miljoen Instagram-volgers.

Vogue Nederland

De komende weken maken we meer namen van sprekers op het festival bekend! Wil jij verzekerd zijn van een ticket én een plekje bij jouw favoriete spreker? Schrijf je dan in voor de Vogue Festival nieuwsbrief, blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017 en scoor als eerste jouw ticket.

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017 op Vogue.nl/FashionFestival.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder