Kom speeddaten met influencer Noor de Groot a.k.a. Queen of Jetlags op Vogue Fashion Festival

Queen of Jetlags komt naar het Vogue Fashion Festival op 6 en 7 oktober.

vogue-fashion-festival-noor-de-groot
Vogue Nederland

Vogue kan weer een nieuwe gast aan de line-up voor het Vogue Fashion Festival toevoegen. Naast andere Nederlandse influencers als Yara Michels en Sabrina Meijer kun je op vrijdag 6 oktober speeddaten met Queen of Jetlags Noor de Groot.

Queen of blogging

Na haar studie Museum Studies aan de UvA begon Noor de Groot in 2013 haar blog Queen of Jetlags. In vier jaar tijd is ze uitgegroeid tot een van Nederlands grootste bloggers. Zo heeft ze samenwerkingen gehad met Louis Vuitton, Armani, Tommy Hilfiger en voor H&M heeft ze al twee collecties ontworpen. Ze won blog awards van Bloglovin’ en Zalando en presenteerde in 2015 de MTV Awards in Amsterdam. En nu is ze dan te gast op vrijdag 6 oktober tijdens Vogue Fashion Festival om al jouw prangende vragen te beantwoorden tijdens de seminar 'Speeddaten met Influencers'. Nog geen kaarten bemachtigd voor het Vogue Fashion Festival? Bestel ze op de website en dan zien we je dit weekend!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder