De stylist van Michelle Obama komt naar het Vogue Fashion Festival

De jonge styliste Meredith Koop vertelt alles over het kleden van Michelle Obama tijdens het Vogue Fashion Festival 2017.

michelle-obama-styliste-vogue-fashion-festival
Getty Images

Hoe kleed je een First Lady? Hoe bepaal je wat de juiste outfit is voor een bepaalde gelegenheid? Werkt ze nog steeds met Michelle? En hoe bemachtig je als 36-jarige zo’n baan? Meredith Koop, die acht jaar lang verantwoordelijk was voor iedere outfit van Michelle Obama, komt 7 oktober komt ze speciaal naar het Vogue Fashion Festival om al deze vragen te beantwoorden.

Michelle Obama's garderobe

Meredith begon haar carrière als sales medewerker in een boetiek in Chicago. Haar connecties met de eigenaar van het merk, Ikram Goldman, leidde ertoe dat Meredith Michelle Obama, toen nog geen First Lady, ontmoette. Gelijk was er een klik en in 2008 verhuisde Meredith samen met de familie Obama naar Washington DC. Sindsdien staat ze dichtbij de Obama’s en heeft ze enorm veel over styling geleerd: 'In het algemeen kun je stellen dat er net iets meer wordt nagedacht over ieder detail als je een look kiest voor de First Lady,' vertelt Meredith enthousiast vanuit New York. 'Haar activiteiten zijn zo divers. De lijst waar een outfit aan moet voldoen is eindeloos. Het moet praktisch zijn, maar ook passen bij het politieke klimaat van het moment. Dat gezegd was ons belangrijkste uitgangspunt de wens om gezien te worden en over te komen als een intelligente vrouw. Met kleding kun je zoveel versterken, als je het goed doet.'

Official White House Photo by Amanda Lucidon

Wil je Meredith niet missen? Koop dan je kaarten voor het allereerste Vogue Fashion Festival hier (let op: nog maar een aantal kaarten beschikbaar!). En wil je volledig op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017? Schrijf je dan in voor de speciale nieuwsbrief en scoor een plekje bij je favoriete spreker.

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017 op Vogue.nl/FashionFestival.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder