Just in! Rose Bertram en Julie Hoomans komen naar het Vogue Fashion Festival

Rose Bertram en Julie Hoomans zijn de nieuwste sprekers van het Vogue Fashion Festival.

Hair, Beauty, Hairstyle, Blond, Skin, Model, Fashion, Lip, Outerwear, Long hair,
Rechts: Paul Bellaart, Vogue Nederland, Oktober 2015

Als je dacht dat het Vogue Fashion Festival met sprekers als Anna Nooshin, Pernille Teisback, stylist van Michelle Obama Meredith Koop en Viktor&Rolf niet beter kan, dan heb je het mis. Vogue introduceert twee nieuwe sprekers tijdens het festival: modellen Stephanie Rose Bertram’ en Julie Hoomans. Koop nu je tickets voor het Vogue Fashion Festival op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober!

Rose Bertram

De 22-jarige Rose Bertram schitterde in verschillende campagnes van H&M, L’Oréal en Hunkemöller. Ze werd wereldwijd bekend door de Swimsuit Collection-shoot van Sports Illustrated. Het succes van de campagne was zo groot dat ze een jaarlijks terugkerend gezicht is voor de zwemkledingserie. Voor wie niet op de hoogte is van haar carrière, kent haar misschien in een andere rol. De Vlaamse schone is namelijk de vriendin van voetballer Gregory van der Wiel met wie ze een kindje verwacht. Neem je een kijkje op haar Instagramaccount, dan dagen we je uit niet jaloers te worden. Naast de regelmatige shootfoto of backstage selfie zien we zonovergoten stranden, luxe jachten en de leukste uitjes met vriendinnen zoals Chanel Iman en Bella Hadid.

Julie Hoomans

Louis Vuitton, Chanel en Gucci zijn slechts een aantal modehuizen waarvoor Julie Hoomans de show heeft gelopen. Het Nederlandse model werd op 17-jarige leeftijd gescout door Paul Fisher in het programma I Can Make You A Supermodel. Haar leven ging in een snelvaart, want ze liep voor haar eerste fashionweek-seizoen al 57 shows. Ze deed editorials voor internationale Vogues, zoals de Britse, Nederlandse, Franse en Japanse editie, en werd geboekt voor campagnes van DKNY, Bally tot Opening Ceremony. Als Dutchie sierde Julie de pagina’s van het jubileumnummer van Vogue Nederland met Mario Testino en maakt ze met collega’s Julia van Os, Maartje Verhoef en Vera van Erp deel uit van de Dutch Wave.

Er is dus genoeg te bevragen over het leven van de internationale modellen tijdens de Supermodel Talk op zaterdag 7 oktober. Wil je alles weten over Rose en Julie? Bestel dan hier je tickets en kom 6 en 7 oktober naar het Vogue Fashion Festival. See you there!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder