Monica Rose – stylist van o.a. Chrissy Teigen en Kaia Gerber – in line-up Vogue Fashion Festival

Monica Rose, stylist van Kardashians en Chrissy Teigen, spreekt tijdens het Vogue Fashion Festival 2017.

Monica-Rose-vogue-fashion-festival
Monica Rose

Wanneer je tien jaar lang de Kardashians hebt gestyled en Chrissy Teigen en Miranda Kerr tot je vaste clientèle mag rekenen, dan kun je wel zeggen dat je het hebt gemaakt als stylist. Monica Rose heeft in een decennium een indrukwekkend carrière opgebouwd en vertelt je er alles over op 6 oktober tijdens het Vogue Fashion Festival.

De stylist van Kim en Chrissy

Voordat ze celebs kleedde, werkte Monica als verkoopster in winkels zoals Express en Wet Seal in haar geboortestad Santa Cruz, Californië. Ze verhuisde naar Los Angeles en begon met werken voor verschillende boetieks in de prestigieuze winkelstraat Robertson Boulevard in Beverly Hills. Een shoot voor Complex Magazine in 2007 bracht Monica en Kim Kardashian bij elkaar. Kim was zo onder de indruk van Monica's stylingkunsten dat ze gelijk aangenomen was. De realityster nodigde haar thuis uit om haar kledingkast te bekijken en ervoor te zorgen dat Kim op menig best-dressed celebrity lijst zou verschijnen. Haar looks worden over de gehele wereld gekopiëerd en met o.a. Behati Prinsloo, Chrissy Teigen en Zoë Kravitz heeft ze een klantenlijst waar je u tegen zegt.

Wil je alle ins en outs van Monica Rose weten? Koop dan je kaarten voor het allereerste Vogue Fashion Festival hier (let op: nog maar een aantal kaarten beschikbaar!). En wil je volledig op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017? Schrijf je dan in voor de speciale nieuwsbrief en scoor een plekje bij je favoriete spreker.

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017 op Vogue.nl/FashionFestival.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder