Ontmoet Nederlandse influencers Lizzy, Anna, Linda en Sabrina op het Vogue Fashion Festival 2017

Nieuwe sprekers op het Vogue Fashion Festival: influencers Anna Nooshin, Lizzy van der Ligt, Sabrina Meijer en Linda Tol.

nederlandse-influencers-vogue-fashion-festival
Mounir Raji, Vogue Nederland, juni 2017

Op 6 en 7 oktober van dit jaar vindt het eerste Nederlandse Vogue Fashion Festival plaats! Naast internationale namen zoals Dean en Dan van Dsquared2 en Pernille Taesbaek, komen ook Nederlandse namen uit de mode- en beauty-industrie naar het Amstel Hotel in Amsterdam om hun ervaringen te delen. Nederlandse influencers Anna Nooshin,

Anna Nooshin

Vliegensvlug schopte de prachtige Nederlands/Iraanse Anna Nooshin het van blogger tot BN'er met een eigen ondergoedcollectie, boeken en tv-programma's.

Mounir Raji, Vogue Nederland, juni 2017

Lizzy van der Ligt

Uiteindelijk wil ze uit de spotlights en een baan bij de Franse Vogue, maar nu kunnen we nog meegenieten van het stijlvolle leven van Lizzy van der Ligt, of ze nu haar sexy looks laat zien in Amsterdam of haar tweede thuis Ibiza.

Mounir Raji, Vogue Nederland, juni 2017

Sabrina Meijer

Ze was de outfitposts zat, verhanderde haar Instagram-account in Into It Magazine en ging fotografie studeren. Maar nu heet ze gewoon weer Sabrina Meijer en zien we haar gelukkig zelf weer, nu mét fotografiediploma op zak.

Mounir Raji, Vogue Nederland, juni 2017

Linda Tol

Linda Tol heeft van haar liefde voor mode haar werk gemaakt: de influencer woont en werkt nu in Milaan voor Glamour Italia. Toch is ze altijd gewoon gebleven. 'Het allerliefst zit ik thuis op de bank in mijn pyjama.'

Mounir Raji, Vogue Nederland, juni 2017

Koop je tickets voor het allereerste Vogue Fashion Festival hier (let op: berperkt aantal kaarten beschikbaar!). Schrijf je hier in voor de Vogue Festival nieuwsbrief, blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017 en scoor als eerste een plekje bij jouw favoriete spreker.

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017 op Vogue.nl/FashionFestival.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder