Anna Nooshin, David Laport, Pernille Teisbaek en Claes Iversen aanwezig op Vogue Fashion Festival 2017

Voor het aankomende Vogue Fashion Festival in het Amstel hotel zijn er nog meer sprekers bekend.

meer-sprekers-bekend-vogue-fashion-festival
Vogue Nederland

Inmiddels is bekend dat gevierd Nederlands couturier Ronald van der Kemp, Canadese broers Dean en Dan Caten van Dsquared2, Viktor & Rolf, en Nederlands' grootste fashion influencer Negin Mirsalehi het podium gaan sieren van het allereerste Vogue Fashion Festival dat op 6 en 7 oktober plaatsvindt in Amsterdam. Vandaag mogen we nog meer indrukwekkende sprekers bekendmaken, en met trots kondigen wij de volgende vier aan. Morgen start de kaartverkoop, dus ready, set, Vogue!

David Laport

Nederlandse ontwerper David Laport komt speciaal van zijn atelier op de Herengracht naar het Amstel hotel om de geheimen achter zijn succes te delen. Dit jaar is hij de winnaar van de prestigieuze Internationale Woolmark Prize Europe, wat hem nog een prominentere positie geeft in zowel de Nederlandse als de internationale modemarkt.

David Laport

Pernille Teisbaek

Deense modeblogger Pernille Teisbaek maakt een gaatje vrij uit haar drukke schema om op het Vogue Fashion Festival over haar passie voor mode te vertellen. Ze is de creative director en eigenaar van het bedrijf Social Zoo District, waar zij andere influencers helpt aan een groter volgersaantal en ze koppelt aan de juiste merken. Daarnaast heeft ze zelf een enorme online invloed, met zo’n 475.000 volgers op Instagram.

Pernille Teisbaek
Getty Images

Nederlands-Iraanse powervrouw Anna Nooshin heeft (nu al) een hoop gedaan in haar leven: ze organiseerde een modefestival, schreef een boek, maakte een succesvolle vlog, is presentactrice van Holland's Next Top Model en heeft haar eigen lingerielijn bij Hunkemöller. She’s got it all. Hoe ze precies zo ver is gekomen zal ze ons vertellen tijdens het Vogue Fashion Festival.

Anna Nooshin
Mounir Raji

Claes Iversen

Claes Iversen haalde in 2008 zijn diploma van de prestigieuze ArtEZ in Arnhem, waarvan overigens ook Viktor&Rolf afstudeerde. Een paar jaar later ontwierp hij de de jurk voor Ilse DeLange voor het Eurovisiesongfestival en inmiddels draagt koningin Màxima zijn ontwerpen. In het Amstel hotel zal hij ons vertellen over zijn carrière en bijzondere benadering van mode.

Claes Iversen

De kaartverkoop voor het Vogue Fashion Festival 2017 is van start gegaan! Bestel hier jouw dag-, tweedaags of VIP-ticket. Wil je niks missen? Schrijf je dan snel in voor de Vogue Festival nieuwsbrief en blijf zodanig op de hoogte van al het nieuws omtrent het Vogue Fashion Festival 2017.

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017 op Vogue.nl/FashionFestival.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder