Vogue Fashion Festival Early Bird tickets zijn uitverkocht, de reguliere ticketverkoop is nu van start!

De eerste tickets voor het Vogue Fashion Festival zijn uitverkocht!

ticketverkoop-start-vogue-fashion-festival
Marc de Groot, Vogue Nederland

De early bird tickets voor het Vogue Fashion Festival zijn vandaag in de verkoop gegaan, en zijn in een paar uur tijd uitverkocht! Maar niet getreurd: want uiteraard kun je nu nog wel de reguliere dagtickets kopen, waarvan de verkoop net van start voor is gegaan. Koop je tickets voor het allereerste Vogue Fashion Festival dus nu voordat ze zijn uitverkocht!

Het Vogue Festival voor het eerst in Nederland

Na het grote succes in Londen en Parijs organiseert Vogue Nederland dit jaar voor het eerst het Vogue Fashion Festival in Amsterdam! Laat je inspireren door de grootste iconen en influencers uit de modewereld. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober a.s. vindt de eerste Nederlandse editie van Vogue Fashion Festival plaats in het Amstel Hotel.

Alle grote namen uit de modewereld verzamelen zich hier speciaal voor Vogue Nederland om te spreken op de allereerste editie van Vogue Fashion Festival. Ontwerpers, influencers en andere mode-iconen laten hun stem horen in Vogue Talks: seminars, masterclasses en workshops waarin ze hun ervaringen en visie op de modewereld met je delen.

Laat je twee dagen lang onderdompelen in de wereld van Vogue. In Vogue World kan je jezelf laten onderdompelen in de Vogue-lifestyle met diverse beauty- en stylingworkshops. Shop daarnaast de nieuwste Vogue-sweater in de Vogue Store en geniet van een hapje en drankje in een heuse Vogue Café.

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017 op Vogue.nl/FashionFestival en schrijf je in voor de speciale Vogue Festival nieuwsbrief.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder