Waarom je als eerste je ticket voor het Vogue Fashion Festival wil scoren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg exclusieve toegang tot de early bird tickets!

Jeans, Street fashion, Red, Clothing, Blue, Fashion, Jacket, Denim, Yellow, Outerwear,
Getty Images

Na succesvolle edities in Londen en Parijs, vindt op 6 en 7 oktober het eerste Vogue Fashion Festival in Nederland plaats, en wel in het Amstel Hotel in Amsterdam. Met het inschrijven voor de nieuwsbrief heb je de kans om één van het beperkte aantal early bird tickets te bemachtigen. Vraag je je af waarom en hoe je dit exclusieve early bird ticket precies kan scoren? Lees dan snel verder.

(Inter)nationale mode-iconen

De twee dagen van het Vogue Fashion Festival staan volledig in het teken van mode en beauty. Verwacht seminars en talks van onder andere couturiers Viktor & Rolf die worden ondervraagd door Fiona Hering, de allerleukste tweeling uit de mode-industrie Dean en Dan van Dsquared2 en Negin Mirsalehi, de Nederlandse influencer met 4,1 miljoen Instagram-volgers die heel de wereld overvliegt, en de Dolce & Gabbana show dit jaar liep.

Vogue World

Ook heb je met je ticket toegang tot de Vogue World, waar je beautyworkshops kunt volgen van merken als M.A.C Cosmetics en Rob Peetoom en stylingworkshops van de Bijenkorf, naar de Vogue Shop en het Vogue Café kan gaan om vervolgens volledig in Vogue-stijl het Amstel te verlaten – met een goodiebag t.w.v. €200. Daarnaast krijg je de gehele dag drinks & bites in het hotel.

Vip-experience

Speciaal voor degenen die zich voor één weekend een very important person willen voelen, hebben we speciale Vip-tickets voor twee personen, voor de ultieme Vogue-experience. Je verblijft in het Amstel, hebt twee dagen toegang tot en voorrang bij Vogue World en krijgt de Vogue Fashion Festival trui cadeau – naast alle andere goodies en seminars. Daarnaast heb je ook direct beschikking tot Valet-parking en een ontbijt in het hotel.

Hoe verzeker je een plekje?

Wil jij verzekerd zijn van een ticket én een plekje bij jouw favoriete spreker? Schrijf je dan in voor de Vogue Festival nieuwsbrief, blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017 en scoor als eerste jouw exclusieve early bird ticket voor €99 in plaats van €129. Let op: er zijn maar een beperkt aantal early bird tickets verkrijgbaar, dus op is op!

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017 op Vogue.nl/FashionFestival.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder