Viktor & Rolf komen naar het Vogue Fashion Festival 2017

Nederlandse couturiers gaan op het Vogue Fashion Festival in gesprek met Fiona Hering.

viktor-rolf-vogue-fashion-festival
Reinier RVDA

Het Vogue Fashion Festival komt steeds dichterbij! Vorige week maakten we de eerste sprekers al bekend, namelijk Negin Mirsalehi, Dean en Dan Caten van Dsquared2 en Ronald van der Kemp. Deze week mogen we onthullen dat Nederlandse couturiers Viktor & Rolf ook aanwezig zijn op het allereerste Nederlandse Vogue festival dat op 6 en 7 oktober plaatsvindt in het Amstel hotel.

In bed met Viktor & Rolf

Bijna zitten ze 25 jaar samen in het vak, Nederlands’ beroemdste modeduo Viktor & Rolf, zielsverwanten en conceptuel couturemakers. Hoogtepunten in hun recente leven: meditatie en tapdansperformances op de catwalk en samenwerkingen met Roisin Murphy en Rufus Wainwright. Alles wat je altijd al hebt willen weten over de twee ontwerpers die zelden details over hun privéleven prijsgeven komt aan bod. Op het Vogue Festival vraagt Vogue’s Fiona Hering hen het hemd van het lijf in de talk In bed met Viktor & Rolf. Wil jij verzekerd zijn van een ticket én een plekje bij jouw favoriete spreker? Schrijf je hier dan alvast in voor de Vogue Festival nieuwsbrief, blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017 en scoor als eerste jouw ticket.

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws omtrent Vogue Fashion Festival 2017 op Vogue.nl/FashionFestival.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder