Beyoncé draagt als eerste een ontwerp van Riccardo Tisci voor Burberry

Beyoncé voegt Burberry toe aan haar On The Run-garderobe.

Beyoncé is in de Verenigde Staten voor haar laatste optredens van haar On the Run II wereldtournee. De zangeres schitterde al op het podium in custom made ontwerpen van onder andere Gucci, Balmain en Valentino. Daar voegt ze nu een allereerste ontwerp van Riccardo Tisci voor Burberry aan toe.

Queen B

In maart werd bekendgemaakt dat Riccardo Tisci na tien jaar trouwe dienst bij Givenchy de overstap zou maken naar modehuis Burberry. Daar werkte hij de afgelopen maanden aan een nieuwe collectie, die hij in september tijdens Londen Fashion Week zal presenteren. Eerder deze week onthulde Tisci het nieuwe logo en het nieuwe monogram van Burberry via social media. Beyoncé had de eer om zijn allereerste ontwerp voor Burberry aan de wereld te presenteren. Voor haar optreden in New Jersey ontwierp Tisci een bodysuit, korte jas en dijhoge laarzen met de klassieke check-print van Burberry. We zullen tot september moeten wachten om te zien wat Tisci nog meer voor Burberry in petto heeft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion