Deze oorbellen van Beyoncé doen je denken aan je favoriete speelgoed uit de jaren tachtig

De sieraden-collectie van de zangeres kent wederom geen grenzen.

Pink, Red, Singer, Performance, Lip, Singing, Magenta, Pop music, Event, Photography,
Getty Images

We kennen Beyoncé om haar uitgesproken stijl, en als het even kan, pakt de zangeres flink uit. Zo zijn de looks die ze draagt tijdens haar On The Run II-tour regelmatig het gespreksonderwerp van de dag. Denk aan de custom made ontwerpen van Gucci, Balmain, Valentino en Burberry), maar ook in het dagelijkse leven besteedt de zangeres zichtbaar tijd aan haar look. En dat gaat vaak niet onopgemerkt voorbij.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Queen B

De Amerikaanse zangeres droeg gisteren een paar oorbellen van het Franse modemerk Y/Project die ons enorm aan ons favoriete speelgoed uit de jaren tachtig doen denken. De zangeres verscheen in een crème-kleurige blazer met een felroze tas van Off-White op Broadway in New York, waar ze naar verluidt samen met haar dochter Blue Ivy een voorstelling van Frozen bijwoonde. Maar haar tas was niet het meest opvallende accessoire, dat waren overduidelijk haar gouden oorbellen, in de vorm van een 'slinky', het speelgoed waar we vroeger uren mee in de weer waren. Al was de speelgoed-spiraal, die we 24/7 van de trap gooiden, toch íets vaker verkrijgbaar in een neonkleur dan in het goud.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion