Kourtney Kardashian en model Younes Bendjima zijn uit elkaar

Na twee jaar zetten Kourtney en Younes er een punt achter.

Haider Ackermann: Front Row- Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2018
Antonio de Moraes Barros FilhoGetty Images

Na twee jaar is de relatie tussen Kourtney Kardashian en Younes Bendjima tot een einde gekomen. De 39-jarige realityster en het 25-jarige model hebben elkaar inmiddels ontvolgd op Instagram. Bendjima blijft vooralsnog de break-up ontkennen.

Echte liefde

Vorige maand waren Kourtney en Younes nog samen te zien in Italië. Ze vierden onder andere vakantie is het romantische Positano. De twee leken onafscheidelijk. Tijdens Paris Fashion Week lieten ze elkaar geen moment los. Inmiddels is Younes gezien met een andere dame gezien in een zonnig Mexicaans vakantieoord, wat hem op boze Instagram-commentaren kwam te staan van zijn ex-schoonzus Kim Kardashian. Younes postte een bericht van de Britse roddelkrant Daily Mail op zijn Instagram Stories en ontkende dat hij op vakantie was met een nieuwe liefde. Hij noemde zijn vakantie een 'boys trip'. Kim Kardashian postte zijn bericht op Twitter en schrijft onder het bericht ‘Ik dacht dat je met je vrienden op vakantie was, Pinokkio’. Het was Kourtney’s eerste lange relatie sinds de scheiding van de vader van haar kinderen, Scott Disick. Kourtney zelf heeft nog niet op de breuk gereageerd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion