Scandinavische Cecilie Bahnsen werkt samen met Teva

De Teva-sandaal krijgt een stijlvolle update.

Cecilie Bahnsen Teva Sandaal Copenhagen Fashion Week
Rob BallGetty Images

Na de Birkenstock en de Croc maakt ook de Teva een comeback. Tijdens Copenhagen Fashion Week was de sandaal te zien in de show van Cecilie Bahnsen. De Teva kreeg een stijlvolle update. Modellen liepen over de catwalk met de sandaal, bezaaid met kristallen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

‘Ugly shoe’

Bahnsens Lente/Zomer 2019 bestaat voornamelijk uit luchtige witte jurken. De ontwerpster combineerde de jurken met de Teva-sandaal, in een nieuw jasje. Op de banden van de sandaal zijn namelijk grote, glinsterende stenen verwerkt. De stijlvolle update kreeg veel aandacht op social media en sluit aan op de 'ugly shoe'-trend die gaande is. De ‘ugly shoe’-beweging werd geïnitieerd door Demna Gvasalia. De Georgische ontwerper werkte voor zijn Lente/Zomer 2018 collectie voor Balenciaga samen met Croc, en presenteerde zijn versie van de plastic schoen vorig jaar tijdens Paris Fashion Week. Nu is het tijd voor de Teva, als het aan Cecilie Bahnsen ligt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion