Vogue deelt de behind the scenes video van de Beyoncé cover shoot

Zo ging het eraan toe op de set van van de Beyoncé cover shoot voor Vogue.

Clothing, Green, Sari, Textile, Adaptation, Costume, Pattern,
@VoguemagazineInstagram

Op de cover van the September Issue van de Amerikaanse Vogue staat Beyoncé en dat is zeker niet de eerste keer dat dit gebeurt - haar eerste Vogue US cover scoorde ze in april 2009. Het is wél een primeur dat de cover door een zwarte fotograaf werd geschoten. Een mijlpaal als je weet dat het 125 jaar geleden is dat het eerste Vogue US-nummer gelanceerd werd. Nadat de prachtige fotoserie aan het modebeminnend publiek werd getoond, zijn nu ook de behind the scene beelden van de cover shoot vrijgegeven. 'Ik accepteer wie ik ben. Ik blijf doorgaan met het verkennen van mezelf als persoon en als artiest', zegt de 36-jarige Beyoncé in het interview van het grote modenummer. 'Ik wil meer leren, kennis doorgeven en het beste uit het leven halen.' Die positieve vibes zijn duidelijk te merken in de video die ook de 23-jarige fotograaf Tyler Mitchell schoot.

Kids op de set

Op de zoete woorden van Curtis Mayfield klassieker "The Makings of You" speelt de zesjarige dochter Blue Ivy van Beyoncé en Jay-Z met de tweeling Rumi en Sir Carter. Geen doorgedachte poses, krachtige statements of veel rumoer zoals we van Beyoncé gewend zijn. In de dromerige video zie je Beyoncé très naturel, met enkel een gloss op de ogen en lippen, genieten van het gezelschap van haar familie en haar liefde voor mode. Veel Gucci (B's favoriete modehuis), haar natuurlijke krullen én de niet te vergeten Lynn Ban headpiece waar ze de cover mee siert, zijn de key items in de modeshoot. Bekijk hier de volledige fotoserie en de behind the scenes video.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion