De grote onthulling van Vogue's Big Birthday Issue in het Conservatorium Hotel

Zo werd de cover van Vogue's Birthday Issue vanochtend onthuld in het Conservatorium Hotel in Amsterdam.

vogue-5-jaar
Reinier RVDA

Vanochtend was het dan ein-de-lijk zover: de officiële onthulling van Vogue's Big Birthday Issue. In het Conservatorium Hotel in Amsterdam onthulden hoofdredacteur Karin Swerink, de legendarische modefotograaf Mario Testino en Doutzen Kroes en Lara Stone, toch wel de grootste modellen van Nederlandse bodem, de cover van Vogue Nederlands aprilnummer. Speciaal voor ons verjaardagsnummer fotografeerde de Peruaanse visionair de Nederlandse modellen in hun birthday suit. Samen met Karin Swerink stonden zij vanochtend gevieren de pers te woord over ons speciale aprilnummer.

Persconferentie

In de lobby van het Conservatorium Hotel in Amsterdam, waar champagne en onze eigen Vogue-soesjes werden uitgedeeld, wachtte iedereen op het grote moment. De perstafel – met de naamkaartjes van de twee modellen, de topfotograaf en die van hoofdredacteur Karin Swerink – stonden al klaar. Om klokslag 12 uur nam onze eigen Fiona Hering de presentatie van de persconferentie op zich. Na een korte inleiding, verscheen al gauw een video met backstagebeelden van de maar liefst zes fotoshoots van Mario Testino voor het aprilnummer. Hierin kwamen een aantal modellen voorbij die in het nummer te zien zijn van Marjan Jonkman tot Julie Hoomans, Luna Bijl en Imaan Hammam. Daarin zei Mario: 'Nederlandse modellen zijn echt kameleons, en heel down-to-earth.' Na het zien van de spectaculaire video was het moment daar: de cover van Vogue Nederlands jubileumnummer werd onthuld. Een levensgroot beeld van een naakte Doutzen Kroes en Lara Stone kwam tevoorschijn. Daarna was het tijd voor een vragenronde met de pers. Vragen als 'Hoe was het om naakt te gaan, Doutzen en Lara?' en 'Mario, wat maakt Vogue Nederland anders dan andere Vogue's?' en 'Waarom heb je besloten om zes shoots te doen in plaats van alleen een covershoot?' passeerden de revue. Het viertal beantwoordde deze vragen heel open. Zo vertelde Mario onder meer dat hij ervoor koos om zes shoots te doen omdat hij dan langer in Amsterdam kon blijven; een van zijn favoriete steden. De persconferentie werd afgesloten met een fotomoment van Doutzen, Lara, Mario Testino en Karin Swerink. Bekijk hieronder de beelden én vergeet niet om morgen vanaf 09.45 uur langs te komen bij de Bijenkorf in Amsterdam. Hier kun je als een van de allereerste, voordat het nummer morgen in de winkel ligt, een van de 500 limited editions van ons aprilnummer bemachtigen. Daarna zullen we gezamenlijk (ook de voltallige Vogue redactie zal aanwezig zijn) proosten op Vogue's Big Birthday Issue.

Karin Swerink komt aan bij het Conservatorium Hotel in de Vogue 5 jaar auto
Reinier RVDA
De laatste voorbereidingen voor de persconferentie worden getroffen in het Conservatorium Hotel. Bloemen gestyled door LM Flower Fashion, met dank aan Tulip Promotion Netherlands.
Reinier RVDA
Onze eigen Vogue-soesjes geserveerd op Delfts blauw servies
Reinier RVDA
De setting van de persconferentie. Bloemen gestyled door LM Flower Fashion, met dank aan Tulip Promotion Netherlands.
Vogue Nederland
Lara Stone, Mario Testino, Karin Swerink en Doutzen Kroes staan de pers te woord
Vogue Nederland
Gezamenlijk poseren Lara Stone, Mario Testino, Karin Swerink en Doutzen Kroes voor de fotografen
Reinier RVDA
Mario Testino signeert Vogue’s jubileumnummer
Vogue Nederland
Mario Testino legt de hele dag zelf ook vast met zijn eigen fotocamera
Reinier RVDA
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion