Nicki Minaj siert de cover van Vogue Arabia's septembernummer

De Amerikaanse rapster is bijna onherkenbaar op de zwart-witte cover van Vogue Arabia.

Album cover, Fashion, Font, Magazine, Advertising, Album, Photography, Graphic design, Fictional character,
Vogue Arabia, Emma Summerton, september 2018.

Het is de tijd dat alle septembernummers van de modetijdschriften worden onthuld. Zo zagen we Rihanna op de Britse Vogue, Beyoncé op de Amerikaanse Vogue (waarvan ze de art direction op zich nam en zélf de fotograaf uitzocht) en sieren Nederlandse topmodellen Yasmin Wijnaldum, Kiki Willems en Birgit Kos maar liefst drie verschillende covers voor ons eigen September Issue. Het was vandaag de beurt aan Vogue Arabia om diens septembernummer te onthullen, met niemand minder dan Amerikaanse rapster Nicki Minaj op de cover, in een jurk van Christian Siriano. Gister deelde Vogue Arabia al een teaser van de beelden op Instagram. Er is nog een tweede cover, maar deze moet nog naar buiten gebracht worden door Vogue Arabia.

Cross-over tussen mode en rap

Op de cover zien we de rapster in het zwart-wit, gestyled door Anna Katsanis en gefotografeerd door de Australische fotografe Emma Summerton. De keuze voor een rap artiest was snel gemaakt, volgens Vogue Arabia's hoofdredacteur Manuel Arnaut. 'De mode-industrie heeft succesvolle samenwerkingen met rap artiesten, omdat ze de jonge consumenten aanspreken en een wereldwijde invloed hebben. In 2018 praten we niet alleen over hun songteksten, ook zijn ze een inspiratie voor hoe we ons kleden,' aldus Arnaut. Volgens hem is Nicki Minaj hét boegbeeld van deze cross-over tussen mode en rap. 'Ze schrijft en produceert haar eigen muziek, is een rapster met platinum albums op haar naam, een succesvolle zakenvrouw met een eigen kleding- en parfumlijn, én staat in Time's lijst van meest invloedrijke personen. Maar het belangrijkste is misschien nog wel dat ze de ultieme girl boss is.' Voor het septembernummer ging Arnaut in gesprek met Minaj, onder meer over haar succes, liefdesverdriet en haar sterke comeback in de muziekindustrie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion