Het wordt makkelijker dan ooit om een paar Yeezy-sneakers te kopen

Adidas en Yeezy gaan de productie van de sneakers opvoeren.

yeezy-sneakers-makkelijker-kopen
Getty Images

In de toekomst wordt het gemakkelijker om een paar Yeezy-sneakers te scoren. Kasper Rorsted, CEO van Adidas, die in samenwerking met oprichter Kanye West de productie van de sneakers verzorgt, heeft onthuld dat er meer wordt geïnvesteerd in het populaire schoeisel. Zo wordt de productie opgevoerd en is het voor consumenten makkelijker om een paar Yeezy's te kopen, iets wat Kanye West al jarenlang belooft aan zijn fans.

Yeezy for all

Volgens GQ zou Adidas-baas Rorsted in een conference call van het bedrijf hebben gezegd dat er meer Yeezy-sneakers geproduceerd gaan worden in de nabije toekomst. 'We zijn erg enthousiast om verder te bouwen op deze samenwerking en nieuwe terreinen te verkennen,' zegt Rorsted. 'Kanye heeft een duidelijk wens om het merk Yeezy toegankelijker te maken. Wij delen die wens en werken hard om die visie te verwezenlijken.' Het moge dus duidelijk zijn dat Adidas de samenwerking met Yeezy naar een hoger niveau wil tillen. En dat is precies wat Kanye West al tijden voor ogen heeft: de limited-edition sneakers beschikbaar te maken voor iedereen. De rapper heeft zichzelf al eens vergeleken met Jezus en heeft meerdere keren geuit het evenbeeld van Steve Jobs te willen zijn, dus is hij waarschijnlijk niet tevreden dat zijn sneakers tot op heden enkel beschikbaar zijn voor the limited few. Hoe en wanneer Yeezy-sneakers toegankelijker worden voor het grote publiek is nog niet bekend. Wel dropte het label begin deze week nieuwe 'campagnefoto's' van de nieuwe Yeezy Boost 350 V2 Butter, waarin ook vrouwlief Kim Kardashian verscheen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion