Karl Lagerfeld en Kaia Gerber onthullen capsule collectie

De 16-jarige dochter van Cindy Crawford staat zelf model voor de collectie.

karl-lagerfeld-kaia-gerber-capsule-collectie
Karl Lagerfeld x Kaia Gerber

Karl Lagerfeld en model Kaia Gerber hebben de handen ineen geslagen en lanceren een capsule collectie, wat de grootste samenwerking voor het modehuis betekent tot nu toe. De collectie is gebaseerd op de stijl van Parijs tot Los Angeles en wordt exclusief gelanceerd door online modeboetiek Revolve. De 16-jarige Kaia is zelf gezicht van de campagne.

Karl Lagerfeld x Kaia Gerber

De Karl Lagerfeld x Kaia Gerber collectie bestaat uit een ready-to-wear-, accessoires-, footwear-, zonnebrillen- en sieradencollectie. De capsule collectie is zowel sportief als vrouwelijk, met onder andere hoodies en T-shirts, maar ook lichtroze zonnebrillen en fannypacks. De persoonlijke stijl van Kaia Gerber is terug te zien in de collectie: sweatshirts, hoge sokken, chokers en haar favoriet: de creeper-sneaker.

Karl Lagerfeld x Kaia Gerber

Kaia was zeer betrokken bij het ontwerpproces, dat plaatsvond in Los Angeles en het atelier van Karl Lagerfeld in Parijs. Ze zegt dat ze 'een nieuwe waardering heeft gekregen voor het harde werk van ontwerpers, en de hoeveelheid creativiteit en aandacht iedere collectie krijgt.'

Karl Lagerfeld x Kaia Gerber

De collectie is vanaf 30 augustus exclusief verkrijgbaar via Karl.com en de online webshop van Revolve, en zullen na een periode van twee weken ook verkrijgbaar zijn in andere online boetieks. Op de dag van de lancering vindt er een evenement plaats in Los Angeles gehost door Revolve bij de Revolve Social Club. Na de lancering worden er in het najaar meerdere evenementen georganiseerd in Los Angeles, New York en Parijs. Zo zal Kaia Gerber op 12 september een event hosten in de Karl Lagerfeld flagship store op Broadway in New York, en zullen Karl en Kaia beiden aanwezig zijn tijdens een evenement tijdens Paris Fashion Week.

Karl Lagerfeld x Kaia Gerber
Karl Lagerfeld x Kaia Gerber
Karl Lagerfeld x Kaia Gerber

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion