Stella Maxwell en Irina Shayk ontwerpen tassen voor The Kooples

De Victoria's Secret modellen ontwierpen deze tassen voor het Franse label.

stella-maxwell-irina-shayk-the-kooples
The Kooples

Modellen Stella Maxwell en Irina Shayk hebben de handen ineen geslagen met The Kooples. De modellen namen plaats achter de schetstafel en ontwierpen tassen voor de nieuwe collectie van het Franse label The Kooples.

The Kooples

Ontwerpen als vrienden

Het Franse label benaderde Maxwell om een samenwerking aan te gaan. Eerder in een interview met de Britse Vogue gaf het model aan zich steeds meer te interesseren voor de andere kant van de mode-industrie, het ontwerpen. Het Nieuw-Zeelandse model treedt hiermee in de voetsporen van model Emily Ratajkowski, die vorige jaar met het label samenwerkte. Voor deze samenwerking werd het 28-jarige model gevraagd om een partner te kiezen voor het ontwerpproces. Maxwell kon maar aan één persoon denken: Irina Shayk. Irina twijfelde niet en greep de kans met beide handen aan. In een statement laat ze weten: ‘De campagne gaat over vriendschap, liefde en het vieren van het leven’.

De Stella bag
The Kooples

Travel en Rock 'N Roll

In een interview met Britse Vogue vertelt Maxwell dat Irina een voor de handliggende keuze was: ‘We passen ontzettend goed bij elkaar; onze persoonlijkheden zijn heel anders waardoor de ontwerpen nooit hetzelfde zouden worden.’ Zowel Maxwell als Shayk hebben beiden een tas voor het Franse label ontworpen, een Stella by The Kooples bag en een Irina by The Kooples bag. Stella’s ontwerp is geïnspireerd op haar liefde voor rockmuziek, een muziekstijl die dicht bij het label staat. De tas is gemaakt van zacht leer en is bezaaid met studs. Irina’s tas is geïnspireerd op het leven van een model die veel onderweg is. Een echte travel bag. De tassen zijn vanaf september 2018 te verkrijgen in de winkels en de online boetiek.

De Irina bag
The Kooples

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion