Topshop x Halpern: alle items

En de collectie is geïnspireerd op Halpern's disco-glamour.

Michael Halpern voor Top Shop
Top Shop

Hij wordt een van de meest veelbelovende ontwerpers van het moment genoemd nadat hij vorig jaar voor het eerst zijn collectie tijdens Londen Fashion Week toonde. Michael Halpern van het gelijknamige label Halpern geeft met zijn collecties de benodigde hoeveelheid glam op de catwalk. De ontwerper heeft de handen ineen geslagen met Topshop voor een speciale samenwerking. En dat resultaat is vanaf vandaag te koop.

Disco glam

De collectie die het jonge Londense label ontworpen heeft voor Topshop is geïnspireerd op de signature seventies-look van Halpern met glamoureuze disco vibe. De items van Halpern staan bekend om hun over-de-top glamour esthetiek door het veelvuldig gebruik van kleurrijke en fonkelende pailletten. De ontwerper won vorig jaar de British Emerging Talent Award tijdens de Fashion Awards. Al snel werden zijn ontwerpen gedragen door sterren als Amal Clooney, Marion Cotillard en Adwoa Aboah. Zijn collecties zijn normaal gesproken onderdeel van de high-end categorie in de mode-industrie, maar zijn dus nu door deze samenwerking toegankelijk voor het grotere publiek.

TopShop
Top Shop

Ervaar de glamour

‘Ik denk dat het fantastisch is dat wij als een een jonger label kunnen samenwerken met zo’n gevestigd label als Topshop. Zo kunnen we de kleding maken die we normaal gesproken maken in een Halpern-collectie maar dan op een toegankelijkere manier waardoor zo veel meer mensen de glamour kunnen ervaren’, stelt Michael Halpern in een persbericht. ‘Ik wil dat iedereen zich zo glamoureus mogelijk voelt, en deze samenwerking is een fantastische manier om dat te bewerkstelligen.’ Ook Topshop laat weten verheugd te zijn met deze designer-samenwerking: ’We zijn erg enthousiast om samen te werken met Michael en deze capsulecollectie zal de disco spirit belichamen met vrouwelijke silhouetten waar Halpern bekend om staat’, zo stelt Topshop’s design director Anthony Cuthbertson. De collectie bestaat uit 28 stukken en starten vanaf items van 59 euro. Vanaf vandaag 7 november 2018 zijn de stukken te bemachtigen in Topshop-winkels en de online webshop.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion