Alle modische marktkramen op de Vogue Flower Market die je niet wil missen

Tijdens de Vogue Flower Market op zondag 2 september staan de tuinen van het Rijksmuseum vol met de leukste marktkramen.

alle-merken-vogue-flower-market
Philippe Vogelenzang

Op zondag 2 september vindt de allereerste Vogue Flower Market plaats, en wel in de prachtige tuinen van het Rijksmuseum. Tijdens deze high-end zomermarkt kun je niet alleen genieten van de talloze bloembedden, ook staan de tuinen vol met de leukste marktkramen en activiteiten, waaronder een ware Marc Jacobs ijskraam, een Chloé-photobooth en meditatiesessies van Philosophy. Ontdek de nieuwste geuren van onder andere Hugo Boss en Tiffany & Co. en wordt omgeven door de mooiste kleding en accessoires! Benieuwd naar de andere marktkramen die je kunt vinden op de Vogue Flower Market? Bekijk hieronder wat je kunt verwachten, zodat je zondag 2 september goed voorbereid bent. En vergeet vooral niet: het septembernummer van Vogue Nederland, dat nu in de winkels ligt, is je toegangsbewijs!

Designer-Vintage

Van een vintage Chanel tot aan een limited edition Louis Vuitton: Designer-Vintage.com is de plek waar jij veilig, gemakkelijk en snel vintage designer items kunt kopen of juist verkopen. Ben je op zoek naar een bijzondere designertas? Maar zou je deze liever eerst in het echt willen zien? Goed nieuws! Op zondag 2 september is Designer-Vintage aanwezig met een kraam op Vogue’s Flower Market. Kom gezellig langs bij onze kraam en wie weet ga jij naar huis met je nieuwste designer aanwinst.

Alexandra Frida

Alexandra Frida komt met een kleurrijke, romantische en vrolijke kraam naar de Flower Market. Er wordt een mooie verzameling aan haar krachtige en speelse ontwerpen verkocht, waaronder prachtige bomberjasjes met o.a. de iconische verenprint, 3D geprinte juwelen, brilsieraden, haaraccessories, sjaals en schoenen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een one-of-a-kind piece te bestellen die je samen met Alexandra ontwerpt.

Spijkers & Spijkers

Ook het Nederlandse Spijkers & Spijkers zal een marktkraam bemannen tijdens de Vogue Flower Market, waar je de mooiste items van het modehuis kunt aanschaffen. Het label heeft sinds de oprichting in 2001 een herkenbare en geliefde stijl, die gekenmerkt wordt door grafische detaillering en uitzonderlijk kleurgebruik. Ook kun je inspiratie opdoen met de avant-garde én tijdloze ontwerpen van de zussen Truus en Riet Spijkers.

Frenken

Nederlands ontwerper Erik Frenken zette modelabel Frenken op, nonchalante en dynamische kleding voor de moderne vrouw waarbij hij constant op zoek is naar de scheidslijn tussen kracht en kwetsbaarheid, het onverwachte en ongebruikelijke. Op de Vogue Flower Market kun je kennis maken met Frenken en wie weet ga jij naar huis met een creatief en goed gemaakt stuk.

Sir Hotels

Tijdens de Vogue Flower Market introduceert Sir Hotels "Sir Explore", een one-of-a-kind kunst- en cultuurconcept. Sir Explore koppelt je aan unieke experts in de steden waar Sir Hotels zich bevindt; van een kookles met de voormalige Noma-chef Boris Buono in de heuvels van Ibiza, tot een glimp van het beste nachtleven van Amsterdam met de legende Jackson Romijn. Sir Explore zorgt voor een authentiek insiders-perspectief voor elke stad. Ben of ga jij nou naar Amsterdam, Berlijn, Ibiza of Hamburg? Check Sir Explore en maak een afspraak!

X-BANK

X-BANK is het epicentrum van Dutch design. De 700 m2 shopping experience gevestigd in het hart van Amsterdam biedt een podium aan maar liefst 180 invloedrijke, veelbelovende en gevestigde designers van Nederlandse bodem. Tijdens de Vogue Flower Market zal X-BANK een aantal limited edition designs laten zien van hun merken. Daarnaast kun je stemmen op jouw favoriet en kans maken op 300 euro shoptegoed.

Fashionology

In 2009 werd Fashionology opgericht, etnische sieraden met een moderne, minimalistische twist. Om liefhebbers van sieraden te helpen met het creëren van hun persoonlijke stijl, maakt Fashionology handgemaakte, unieke sieraden die makkelijk te dragen zijn. Op de Vogue Flower Market staat er een speciale Fashionology-kraam, waar je de handgemaakte sieraden kunt ontdekken.

Häagen-Dazs

Häagen-Dazs produceert al sinds 1961 ijs zoals niemand anders dat kan. De visie van oprichter Reuben Mattus was om het beste ijs ter wereld te maken, en hierbij hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten te gebruiken. Tijdens de Vogue Flower Market krijg je de kans het heerlijke ijs van Häagen-Dazs te proeven.

Rosefield

Tijdens de Vogue Flower Market krijg je bij Rosefield 15 procent korting op horloges en sieraden. Daarnaast wordt er een speciale selectie gemaakt van Rosefields favorieten en is het nieuwste ontwerp van het horlogemerk, 'The Boxy', verkrijgbaar tijdens de Flower Market, tevens het eerste verkooppunt van het nieuwe horloge. Ook kun je speciale Rosefield-tasjes laten customizen door Ariel van art collective Black Box Tour.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws