Kim Kardashian en Kylie Jenners ode aan Tom Fords Gucci

De Kardashian-clan wordt regelmatig gezien in oude stukken uit Tom Fords collecties voor Gucci van eind jaren negentig.

kim-kardashian-kylie-jenner-tom-ford-gucci
Getty Images

Het is bijna 20 jaar geleden dat ontwerper Tom Ford aan het roer stond van het Italiaanse modehuis Gucci. Een tijdperk waar modeliefhebbers graag op terugblikken. Ook de familie Kardashian is fan van de ontwerpen van de Amerikaanse Ford en verschijnt regelmatig in archiefstukken tijdens bijzondere gelegenheden en op de rode loper. Zo verscheen Kylie Jenner tijdens haar verjaardagsfeest in Las Vegas in een one-shoulder jurk met glitters uit de Lente/Zomer 2000 collectie van Gucci, toendertijd gepresenteerd door supermodel Jacquetta Wheeler.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zeroes

Ook Kim Kardashian is al meerdere malen gezien in de ontwerper van Tom Ford voor Gucci. In november vorig jaar droeg ze een fantastisch zwart mannenpak op de rode loper in New York. Later dit jaar verscheen ze in een little black dress die model Kate Moss droeg in de Lente/Zomer 1997 show van het modehuis. De Kardashians zijn fan van de zeroes, met name de sexy ontwerpen van Ford. Met het dragen van de oude stukken brengen ze hem dan ook een subtiele ode.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion