The Row lanceert deze herfst een mannenlijn

De collectie zal wereldwijd worden verkocht.

the-row-mannenlijn
Getty Images

Modehuis The Row, dat is opgericht door Mary-Kate en Ashley Olsen, brengt binnenkort een mannenlijn op de markt, die door het New Yorkse label wordt omschreven als een combinatie van 'vakmanschap, bijzondere stoffen en gedetailleerd kleermakerswerk'. The Row beschikt al over een vrouwen- en accessoirelijn (waarvoor ze dit jaar een CFDA Fashion Award wonnen). Lang wachten hoeft niet: de gloednieuwe lijn wordt deze herfst al verwacht.

The Row menswear

Hoewel het de eerste permanente mannenlijn is voor het New Yorkse modehuis, is The Row niet onbekend met het ontwerpen van mannenkleding. Zo lanceerde het duo jaren geleden een menswear capsule collectie en kwam er in 2016 nog een kleine mannencollectie bij. 'Feedback van onze klanten was noodzakelijk om de collectie tot stand te laten komen', aldus Ashley. De mannenlijn van The Row zat eraan te komen, gezien de ontwerpers hun modehuis vernoemd hebben naar een iconische straat in Londen, Savile Row, die bekend staat voor het op maat kleden van mannen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De collectie

Binnen de collectie kunnen we relaxte maatpakken, blouses, knitwear, denim en T-shirts verwachten, gedeeltelijk in de stijl van de New Yorkse jaren tachtig en negentig. Alle kleding wordt zorgvuldig gemaakt in ateliers over de hele wereld. Zo worden de op maat gemaakte stukken vervaardigd in Japan, de blouses in Frankrijk, de knitwear in Italië, en de denim en T-shirts in de Verenigde Staten. De mannencollectie van The Row is wereldwijd verkrijgbaar vanaf oktober, zowel in de boetieken als bij geselecteerde retailers.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion