Na de videoclip van Kanye West danst Teyana Taylor nu ook in nieuwe campagne Agent Provocateur

Taylor gaat in de campagne helemaal los op het nummer I Want To Kiss You All Over van de Amerikaanse band Exile.

Teyana Taylor danst in nieuwe Agent Provocateur campagne
Getty Images

Sinds haar verschijning in de videoclip van Kanye West raken we niet uitgepraat over Teyana Taylor, die inmiddels bekendstaat om haar veelbesproken dansmoves. En dat werkt in haar voordeel, want de zangeres slash danseres is nu ook te zien in de nieuwe campagne van lingeriemerk Agent Provocateur.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Campagne Agent Provocateur

Het is echter niet de eerste keer dat de danseres verschijnt in een modecampagne. Na haar optreden in Kanye Wests videoclip Fade werd ze al benaderd door Philipp Plein, The Blonds en GCDS. Maar daar blijft het dus niet bij, want Taylor is nu ook het gezicht van Agent Provocateur.

Taylor in de videoclip van Kanye Wests nummer Fade:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meer dan een gezicht

'Het merk zocht iemand die niet alleen het gezicht is van de campagne, maar die ook vrouwelijke emancipatie belichaamt', zegt Taylor tegen de Britse Vogue. 'Dat voelde als een kans om verschillende vrouwen te representeren.' In de campagnevideo danst Taylor op het nummer I Want To Kiss You All Over van de Amerikaanse band Exile. En die choreografie bedacht ze helemaal zelf, ter plekke.

Zelfverzekerd

'Agent Provocateur staat voor sterke vrouwen', licht Sarah Shotton, de creative director van het merk toe. 'We wilden iets creëren dat het zelfvertrouwen laat zien dat onze lingerie vrouwen geeft.' Zelfverzekerd zijn betekent voor Taylor zelf 'weten wie je bent, en mensen niet toe laten staan om dat te veranderen'. 'Het gaat er niet om dat je vrouwelijk of sexy bent, maar dat je je sterk voelt', aldus de danseres.

Bekijk de videocampagne van Agent Provocateur met Teyana Taylor hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion