Serena Williams wint tweede US Open-wedstrijd in paarse tutu

De tennisster debuteert een tweede look van haar samenwerking met Virgil Abloh en Nike.

2018 US Open - Seren Williams
Getty Images

Tennisster Serena Williams is wederom te zien in een nieuwe look uit haar QUEEN-collectie in samenwerking met Virgil Abloh en Nike tijdens haar tweede wedstrijd in het U.S. Open toernooi. Williams stond tegenover de Duitse Carina Witthöft en won de wedstrijd in een paarse tutu.

Avondjurk

Afgelopen maandag debuteerde Serena Williams de eerste look van de collectie die zij ontwierp met Virgil Abloh, Off-White oprichter en creative director van Louis Vuitton, en sportmerk Nike. Ze was in haar eerste U.S. Open wedstrijd te zien in een zwarte tutu met bruin schouderstuk en de NikeCourt 2 PE sneakers. In haar tweede wedstrijd droeg ze een andere tutu, dit keer in een lavendel tint. Net zoals bij de eerste outfit leest haar linkermouw 'SERENA' en staat op haar linkerborst 'LOGO' met daaronder het Nike-embleem. Volgens de Abloh is de tutu eigenlijk bedoeld als avondjurk, maar dat neemt niet weg dat het ontwerp perfect is voor Serena's wedstrijden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kledingvoorschriften

Williams draagt net zoals tijdens haar eerste wedstrijd compressiesokken. Sinds de bevalling van haar dochtertje Alexis Olympia kampt ze met het bloedpropjes in haar aderen, zo bekent de kersverse moeder. Dit is ook de reden waarom de sporter graag een catsuit wil dragen tijdens het aankomende Roland Garros. Echter wordt dit Serena verboden wegens kledingvoorschriften van het Franse tennistoernooi. In de derde ronde staat Serena oog in ook met haar oudere zus Venus Williams. De tenniszussen streden al vijf keer eerder tegen elkaar in de U.S. Open, waarvan Serena drie wedstrijden heeft gewonnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion