Diesel kiest voor een opvallende samenwerking

Diesel werkt samen met een kebabzaak.

Diesel Streetwear Collectie Kebab
Diesel

Denimlabel Diesel komt met een verrassende samenwerking. Samen met de Berlijnse kebabzaak Gemüse Kebap brengen ze een limited edition collectie uit, bestaande uit streetwear zoals hoodies, longsleeves en T-shirts.

Diesel

Eat Your Shirt

Het Italiaanse Diesel maakt precies voor de start van Bread & Butter diens nieuwste samenwerking bekend. Het denimlabel ontwierp samen met Mustafa’s Gemüse Kebap een nieuwe collectie. De vegetarische kebabzaak in de wijk Kreuzberg in Berlijn staat bekend om de ellenlange rijen waar mensen met plezier in gaan staan voor een speciale maaltijd. Om de collectie te presenteren stuurde Diesel niet een lookbook maar een cookbook de deur uit, met pakkende teksten als ‘Deze collectie is de nieuwe avocado on toast’. De collectie wordt dit weekend tijdens Bread & Butter gelanceerd en is exclusief verkrijgbaar via Zalando.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion