Karl Lagerfeld maakt een exclusieve capsule collectie voor Puma

De ontwerper gaat een nieuwe samenwerking aan met het sportlabel.

Fashion, Leg, Suit, Formal wear,
Karl Lagerfeld x Puma

Na zijn eerdere samenwerking met Kaia Gerber heeft Karl Lagerfeld een nieuw samenwerkingsproject. De ontwerper slaat nu de handen ineen met streetwear-label Puma voor een exclusieve collectie. De samenwerking is ontstaan naar aanleiding van het vijftig-jarig bestaan van de eerste iconische suede sneaker van het Duitse sportlabel, zo meldt Women's Wear Daily.

Persoonlijke stijl

Voor de capsule collectie ontwerpt Lagerfeld vanuit zijn eigen gelijknamige label aan zowel een mannen als vrouwenlijn met sportieve items als hoodies, joggingbroeken en logo T-shirts. De collectie zal bestaan uit dertien items, met daarbij tevens rugzakken, schoudertassen en baseball caps. De focus van de collectie komt te liggen op de vernieuwing van de Puma sneaker, waar twee nieuwe unisex ontwerpen van worden gemaakt. De schoenen zijn geïnspireerd op Lagerfelds persoonlijke stijl: zijn iconische tuxedo jasje met een hoge boord en stropdas worden verwerkt in grafische ontwerpen en details in de schoenen. De prijzen van de items variëren tussen de 40 en 175 euro.
De Karl Lagerfeld x Puma capsule collectie is vanaf achttien oktober per pre-order beschikbaar op de online webshops van Karl Lagerfeld en Puma en zal de dag erna verkrijgbaar zijn in de winkels.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion