Frans label ba&sh opent haar eerste boetiek in Amsterdam

Favoriet onder de Parisiennes en nu voor het eerst in Nederland.

White, Clothing, Fashion, Beauty, Dress, Street fashion, Footwear, Snapshot, Leg, Vehicle,
ba&sh

Parisienne-stijlliefhebbers opgelet! Na de opening van de eerste Isabel Marant winkel in Amsterdam is er vanaf nu nog meer keuze om je Parijse stijl te verfijnen. Deze week opende het Franse modehuis ba&sh haar eerste winkel in onze hoofdstad aan de P.C. Hooftstraat 35.

ba&sh

Bohemian

Het Franse label dat bekend staat om het Parijse effortless chique en favoriet is onder menig Parisienne, opende gisteravond haar eerste winkel in Nederland in Amsterdam. Volgens ba&sh is Amsterdam een dynamische en aantrekkelijke Europese stad waar veel designers gevestigd zijn om diezelfde reden, zo stelt het label in een persbericht. Het modehuis werd in 2003 opgezet door twee vriendinnen Barbara Boccara en Sharon Krief, die hun initialen leenden voor de naam van het label. Met als doel het creëren van een ideale garderobe ontwerpt het duo gezamenlijk de collecties vanuit Parijs met een focus op vrouwelijke items en kwalitatieve materialen. Het label staat dan ook bekend om haar maxi-jurken, grove knits en scherpe colberts met een bohemian stijl, die ook terug te zien is in de boetieks van het modehuis.

ba&sh
ba&sh
ba&sh
ba&sh

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion