Alexander Wang's samenwerking met Gentle Monster is hier

De 'CEO'-zonnebrillen zijn vanaf 8 september verkrijgbaar.

Clothing, Fashion, Shoulder, Eyewear, Leg, Coat, Joint, Footwear, Outerwear, Leather,
Alexander Wang

Altijd gedroomd om het tot CEO (Chief Executive Officer) te schoppen? De nieuwe samenwerking van Koreaans zonnebrillenmerk Gentle Monster met Alexander Wang maakt dat misschien mogelijk. Of althans, dat is het gedacht erachter. De collectie van het duo werd eerder dit jaar al tijdens Wang's Herfst/Winter 2018-show getoond, maar is vanaf vandaag ook eindelijk verkrijgbaar.

Alexander Wang H/W 2018-show.
Getty Images

Bossy

Als er een ding is dat Gentle Monster graag doet, is het samenwerken met andere merken. Zo werkte ze al samen Places + Faces, de Chinese modeontwerper Xander Zhou en actrice Tilda Swinton. Voor hun nieuwe collab trokken ze van Seoul naar de Verenigde Staten om Alexander Wang te strikken. De CEO-zonnebril in acetaat komt in zwart, geel en rood en is van een gelijknamig logo voorzien aan de zijkant. Perfect voor de nazomer of om jezelf 's ochtendsvroeg nog even achter de verstoppen. Dit is voor het merk hun eerst grote internationale samenwerking. Ambitieus, dat zijn ze wel en laten dat ook merken met deze nieuwe CEO-bril.

Eyewear, Glasses, Yellow, Personal protective equipment, Goggles, Sunglasses, Diving mask, Vision care, Slingshot,
Alexander Wang
Alexander Wang
Alexander Wang
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion