Vogue Shopping Night x de Bijenkorf: een avond vol workshops, beauty touch ups en een fashion bingo

Afgelopen vrijdag konden Vogue-lezers genieten van een exclusieve vip-avond in de Bijenkorf in Utrecht.

Font, Finger, Hand, Nail, Calligraphy, Art,
Daisy van Belzen

Op vrijdagavond 7 september was de compleet vernieuwde de Bijenkorf in Utrecht dé plaats voor onder andere lustig champagne nippen, workshops volgen en genieten van make-up touch ups. Speciaal voor de Vogue-lezers opende de Bijenkorf zijn deuren na sluitingstijd voor de Vogue Shopping Night.

Style Clinics

Zo'n 200 lezeressen hebben afgelopen vrijdag het weekend goed ingezet met de exclusieve vip-avond waarbij ze verwelkomd werden door een glas champagne en een introducerende speech van Vogue's beauty director Karen van Ede die een tipje van de sluier oplichtte. Onder de hashtags #VogueShoppingNight werden verschillende snaps gedeeld van lezeressen die aandachtig hadden opgelet tijdens de Style Clinics waarbij er persoonlijk stijladvies werd gegeven door Vogue-stylisten Nicole Huisman en Xaviera Aubri. Er werd lustig geshopt bij de mooiste – 100 nieuwe! – merken op de accessoires, beauty- en dameskleding-afdeling. Maar er werd ook gewerkt, jawel. Zo kon je je eigen haarbandeau maken bij Atelier des Femmes, werd je alles verteld over het vinden van dé perfecte foundation voor je huid bij M.A.C. en kreeg je een detoxbehandeling voor je ogen bij Estée Lauder. Door het dragen van alle goodies die werden weggegeven bij onder anderen de (W)roller Disco van Wrangler, de Yves Saint Laurent make-up stand en Fabienne Chapot, kon een gratis handmassage niet ontbreken. Daar moest je bij de Soap Treatment Store-stand zijn. Een van de meest geliefde activiteiten tijdens de Vogue Shopping Night in Utrecht moet wel de Vogue Fashion Bingo geweest zijn. Lezeressen waren talrijk aanwezig om kans te maken op leuke prijzen.

Vogue Fun Fair

Op de Vogue Fun Fair werd er op de R&B-beats van de Vogue-dj genoten van verse popcorn, zorgde de lachspiegel in de photobooth voor heel wat gekke gezichten die in de nodige Instagram-posts resulteerden én konden er beertjes gevangen worden in de grijpmachines. Na afloop werden naast alle vip-activiteiten ook goedgevulde goodiebags uitgedeeld met de mooiste merken van de Bijenkorf t.w.v. ruim € 50. Kon je er dit keer niet bijzijn? Geen nood, Vogue organiseert dit jaar nog meer events. En omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden; kijk gewoon even mee. We zien jullie bij de volgende Vogue Shopping Night!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion