Dit T-shirt van Riccardo Tisci's eerste Burberry-collectie is nu al te koop

Aan de vooravond van Tisci's eerste Burberry-collectie.

T-shirt, White, Clothing, Black, Sleeve, Product, Top, Active shirt, Font, Sportswear,
Getty Images

Deze fashionweek-periode zal Riccardo Tisci zijn allereerste collectie voor Burberry over het plankier laten gaan, maar voor die tijd geeft de ontwerper al het een en ander weg over zijn designs voor het Britse modehuis. Zo zijn onder meer Rihanna, Lily James en Matt Smith inmiddels gezien in zijn nieuwe Burberry T-shirt met monogram. Het monogram bestaat uit de initialen van Thomas Burberry, de gelijknamige oprichter van het label.

Getty ImagesGetty Images

Buy now

Het T-shirt is nu verkrijgbaar gedurende 24 uur, vanaf vandaag 12 uur 's middags via Instagram of WeChat. Deze is ook tijdelijk te koop in de Regent Street flagship store. De volgende limited edition capsule-drop zal bestaan uit menswear en womenswear van Tisci’s Burberry catwalkdebuut op a.s. maandag 17 september. Nog een mooie opsteker: eerder deze maand beloofde Burberry aan de wereld dat ze niet langer dierenbont zouden gebruiken voor hun collecties. Hiernaast roepen ze het vernietigen van onverkochte kleding en accessoires aan het einde van een seizoen, waarvoor ze eerder onder vuur kwamen te liggen, een halt toe.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion