Vans lanceert nieuwe sneaker 'Varix WC'

Vans ontwikkelde de sneaker met technologische en duurzame vernieuwingen.

vans-lifestyle-sneaker
Vans

Het Amerikaanse skatemerk Vans lanceert een geheel nieuwe sneaker, geïnspireerd op action sports. De nieuwe sportschoen speelt in op de zogenaamde 'ugly-sneaker-trend', geïntroduceerd door ontwerper Demna Gvasalia voor Balenciaga. De nieuwe Varix WC is niet alleen on trend, hij is ook duurzaam.

High-tech sneaker

Voor de ontwikkeling van de duurzame sneaker werd gebruikt gemaakt van bijzondere technologieën. Zo werd het voetbed gemaakt met een materiaal genaamd UltraCush Lite, dat zorgt voor comfort. Er is ook gebruik gemaakt van de WaffleCup-technologie, waardoor de buitenzool steviger is en langer meegaat. Het ontwerp van de sneaker is geïnspireerd op de skatecultuur waar Vans om bekend staat. De Vans Varix WC is vanaf eind september in de winkels verkrijgbaar en is beschikbaar in drie verschillende kleuren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion