Givenchy geeft kaarten weg voor hun show in Parijs en zo kun je er een bemachtigen

Het Franse modehuis heeft een actie gestart waarin drie mensen de Lente/Zomer 2019 show live kunnen bijwonen.

Black-and-white, Monochrome, Art, Design, Monochrome photography, Font, Photography, Illustration, Visual arts, Pattern,
GivenchyInstagram

Met de afronding van Londen Fashion Week en de start van Milaan Fashion Week gister in de Noord-Italiaanse stad is het nieuwe modeseizoen in volle gang. Met de eerdere bekendmaking van bepaalde veranderingen, van Gucci die in Parijs de collectie toont tot de debuut-collecties van Hedi Slimane voor Celine en Riccardo Tisci voor Burberry, maakt nu ook Givenchy iets nieuws bekend. Voor de presentatie van de Lente/Zomer 2019 collectie besloot ontwerpster Clare Waight Keller de show toegankelijk te maken voor het publiek middels een wedstrijd.

Stickers zoeken

Dit wordt de derde collectie die Waight Keller zal presenteren voor het Franse Modehuis. Na haar debuut-collectie vorig jaar ontwierp de ontwerpster de trouwjurk van Meghan Markle waarin ze het ja-woord gaf aan Prins Harry. Op 30 september zal de Lente/Zomer 2019 collectie worden getoond tijdens Paris Fashion Week, waar ook jij bij kan zijn. Givenchy maakte onlangs bekend vijfduizend stickers te hebben geplakt in de straten van Londen en Parijs met hun bekende 4G-logo. Zodra je een sticker hebt gevonden is de opdracht een foto ervan op Instagram te plaatsen met de hashtag #GivenchyFamily. De drie beste posts zullen tickets voor de show bemachtigen en zich wanen in de Parijse fashion-crowd.

Publieke fashion-shows

Dit is niet de eerste keer dan een show gedeeltelijk wordt geopend voor het publiek. Zo liet Waight Keller zelf vorig jaar al een aantal lucky-few haar debuut-show bijwonen. Daarnaast liet Virgil Abloh tijdens zijn debuut-show voor Louis Vuitton in juni een aantal studenten de show bijwonen. De competitie van Givenchy loopt tot 25 september waarna het modehuis de drie winnaars bekend zal maken op social media.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion