Hedi Slimane onthult de locatie voor zijn debuutcollectie voor Celine

De Franse ontwerper maakte de locatie bekend via Instagram.

Hair, Face, Photograph, Beauty, Lip, Eyebrow, Hairstyle, Black-and-white, Portrait, Photography,
CelineInstagram

De modewereld wacht in spanning af naar volgende week wanneer Hedi Slimane zijn debuutcollectie zal presenteren voor Celine tijdens Paris Fashion Week. Nadat het logo op de shop is gegooid en bekend werd dat er zowel een vrouwen- als mannencollectie zal worden gepresenteerd, maakt het Franse modehuis nu de locatie bekend waar de show zal plaatsvinden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gouden dom

Voor zijn debuutcollectie heeft Slimane gekozen voor een historisch en intens-Parijse locatie: het Hôtel des Invalides. Gelegen in het 7de arrondissement dient het gebouw als onderkomen voor de tombe van Napoleon Bonaparte en is het tevens een museum, waar het voorheen diende als rustplek voor oud-soldaten die hulpbehoevend waren. Met haar enorme gouden koepel, weelderige tuinen en op een steenworp afstand van de Eiffeltoren is het een van de bekendste gebouwen van de stad. Het nieuws werd bekend doordat Slimane een beeld op Instagram plaatste met een afbeelding van de locatie. Hierbij was de koepel duidelijk in het zicht, met daarbij de tekst "Show location Paris". Dit is overigens niet de eerste keer dat Slimane zijn oog laat vallen op het historische gebouw. Eerder presenteerde hij er zijn Herfst/Winter 2014-mannencollectie voor Saint Laurent. Op 28 september is het zover en zal bekend worden wat de ontwerper in petto heeft voor Celine.

Hôtel des Invalides
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion