Kim Kardashians dochter North West maakt haar catwalkdebuut

De vijfjarige North stapt de modewereld in.

north-west-muziekvideo-kim-kardashian
Getty Images

North West treedt in de voetsporen van tante Kendall Jenner. De vijfjarige dochter van Kim Kardashian West liep dit weekend namelijk mee in een modeshow als model. Een trotse Kim zat op de eerste rij om haar dochter aan te moedigen.

Catwalkmodel

De eerste dochter van Kim Kardashian en Kanye West was te zien in de L.O.L Surprise Fashion Show in Los Angeles. Het merk is geen bekende in de modewereld, maar in de speelgoedwereld, en verkoopt poppen. Kinderen van beroemdheden gingen verkleed als hun favoriete pop over de catwalk. North droeg een zwart met rood leer jasje, geïnspireerd op die jas die Michael Jackson droeg in de videoclip Thriller. Ze liep zelfverzekerd over de runway en maakte aan het einde zelfs een draai. Kardashian deelde na de show trots foto’s van haar dochter op social media. Zal er voor haar net zo’n glorieuze modellencarrière wachten als dat van tante Kendall?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion