Agent Provocateur opent eerste boetiek in de Bijenkorf in Amsterdam

De lingerie van Agent Provocateur is binnenkort verkrijgbaar in de Bijenkorf.

agent-provocateur-bijenkorf-amsterdam
De Bijenkorf

Lingeriemerk Agent Provocateur komt binnenkort naar Amsterdam! Op vrijdag 19 oktober opent de gloednieuwe boetiek voor het eerst haar deuren in Nederland, en wel in de Bijenkorf op de Dam. In de winkel worden meer dan 250 stukken verkocht, uit zowel de vaste als seizoengebonden collecties, waaronder lingerie, zwemkleding, accessoires en beautyproducten.

Persoonlijke aandacht

De nieuwe winkel zal luxe, sensualiteit en verwennerij uitstralen, de kenmerkende stijl van Agent Provocateur. Daarnaast is het interieur ingericht in het iconische zwart en roze palet van het lingeriemerk. Liefhebbers van lingerie kunnen er terecht voor persoonlijke afspraken en een gespecialiseerde passervice, inclusief champagne. De store van Agent Provocateur is te vinden op de derde verdieping van de Bijenkorf in Amsterdam, maar liefhebbers van het lingeriemerk kunnen ook online terecht via de website van het warenhuis.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion