Fendi lanceert capsule collectie met sportlabel Fila

Fendi en Fila slaan de handen ineen en komen met een speciale logo-collectie.

fendi-samenwerking-fila
Fendi x Fila

Fendi slaat de handen ineen met Fila, het sportwearlabel dat afgelopen Milaan Fashion Week zijn comeback maakte met een heuse modeshow. De samenwerking tussen Fila en het Italiaanse modehuis kwam tot stand door een speciaal Fendi/Fila-logo, ontworpen door Instagram-artiest @hey_reilly. Fendi gebruikte het logo al voor de Herfst/Winter 2018 show, maar heeft het nu uitgebreid tot een complete capsule collectie.

Een look uit de Herfst/Winter 2018 show van Fendi.
InDigital

Fendi Mania

De nieuwe Fendi Mania-collectie - de naam van de Fendi x Fila-samenwerking - bestaat uit kleding en accessoires waarop het Fendi/Fila-logo te zien is. De iconische Fila-kleuren blauw, wit en rood zijn verwerkt in de collectie, net als sterren en fringes voor een subtiele Western-look. Het logo verschijnt in twee verschillende kleurschema's: rood met blauw en geel met wit.

Een tas uit de Fendi x Fila-collectie.
Fendi x Fila


Laarzen uit de Fendi x Fila-collectie.
Fendi x Fila
Een handtas uit de Fendi x Fila-collectie.
Fendi x Fila

De capsule collectie is bedoeld voor de moderne, sportieve vrouw, die een dynamische leven leidt. Zo zien we comfortabele truien en leggings, maar ook hoge laarzen en handtassen. De collectie is zowel voor vrouwen als voor mannen en kinderen, en is verkrijgbaar vanaf dinsdag 16 oktober (prijzen beginnen bij 300 euro).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion