Veel kritiek op de kledingstijl van Melania Trump in Kenia

Melania Trump slaat de plank weer mis.

melania-trump-garderobe-stijl-kenia
SAUL LOEBGetty Images

De kledingstijl van first lady Melania Trump zorgt nogal voor ophef. Trump kwam al eerder onder vuur te liggen door haar kledingkeuze voor een bezoek aan de staat Texas, die zwaar was getroffen door orkaan Harvey. Trump liep in waterdichte wandelschoenen naar de presidentiële helikopter, maar Melania droeg naaldhakken van minimaal tien centimeter hoog. Ook toen de first lady een jas droeg van Zara met de tekst ‘I don’t care, do you?’ kwam het haar duur te staan en haar garderobe voor haar bezoek aan Afrika valt ook niet bij iedereen in de smaak.

Tropenhelm

Melania was deze week op haar eerste buitenlandse soloreis. Ze bezocht Ghana, Malawi, Kenia en Egypte waar ze zich vooral richtte op onderwijs en gezondheidszorg voor kinderen. Het bezoek van Melania aan Afrika dreigde opnieuw te worden overschaduwd door haar opmerkelijke kledingkeuze. In Kenia droeg ze een witte 19de-eeuwse tropenhelm die in Afrika wordt gezien als symbool van koloniale onderdrukking wat leidde tot veel discussie op social media. Maar de gehele garderobe van Melania kreeg ook veel kritiek, omdat de kledingstijl van de first lady voor het bezoek aan Afrika volgens journalisten veel te gestileerd en doordacht was. Trump verscheen elke dag in een andere safarilook ten tonele. Ook koos de presidentsvrouw weer voor de stiletto, dit keer van luipaardprint, waardoor critici zich afvragen of Melania het bewust doet.

SAUL LOEBGetty Images
SAUL LOEBGetty Images
BEN CURTISGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion