De Bijenkorf Rotterdam lanceert compleet vernieuwde damesafdeling

Ook in Rotterdam kun je binnenkort terecht voor Louis Vuitton, Valentino en Saint Laurent.

nieuwe-damesafdeling-de-bijenkorf-rotterdam
De Bijenkorf

Liefhebbers van modehuizen als Louis Vuitton, Valentino en Saint Laurent kunnen binnenkort ook terecht bij de Bijenkorf in Rotterdam. De vestiging heeft zijn lederwaren- en damesafdeling flink onder handen genomen. Zo is de vernieuwde Bijenkorf in Rotterdam verrijkt met onder andere pop-up shops, nieuwe designermerken en een complete vernieuwing van de parterre.

Pop-up shop

Onder één van de vernieuwingen is de pop-up shop van Louis Vuitton, die op 1 november zijn deuren opent. De pop-up store is de eerste Louis Vuitton-boetiek in Rotterdam, en is voorzien van een transparante gevel, versierd met reusachtige monogramlabels en stickers van bekende monumenten en bezienswaardigheden. Centraal in de ruimte prijkt de collectie "Objets Nomades", Louis Vuittons exclusieve interieurcollectie, met onder meer de opvallende Rocking Chair van de hand van de Nederlandse ontwerper Marcel Wanders.

Een model van de Louis Vuitton pop-up store, die op 1 november opent in de Bijenkorf Rotterdam.
de Bijenkorf

Onlangs opende ook de nieuwe shop van Longchamp, en merken als Valentino, Saint Laurent en Gucci volgen snel. 'We zijn erg trots dat we vele mooie merken in Rotterdam mogen verwelkomen,' zegt Ninke Gijzel, Directeur Inkoop bij de Bijenkorf. 'De vernieuwde de Bijenkorf Rotterdam is een plek waar je je bijzonder kunt voelen. De klant vindt er nog altijd vertrouwde merken, maar wij introduceren nu ook vele nieuwe merken. De pop-up shop van Louis Vuitton is hier een mooi voorbeeld van,' aldus Gijzel.

De Bijenkorf

Nieuwe merken

Ook zijn veel nieuwe designermerken nu verkrijgbaar in Rotterdam, waarmee de gehele vernieuwing van de parterre is afgerond. Eerder opende de Bijenkorf al het nieuwe Coolsingel Café en de Meesterbanketbakker. Op de nieuwe afdeling lederwaren kunnen klanten, naast de vertrouwde merken als Furla, Michael Kors en Marc Jacobs ook terecht voor producten van Balenciaga, Chloé en Loewe. Ook op de damesafdeling is het designeraanbod uitgebreid met onder andere Balmain, Dolce & Gabbana, Givenchy en Moncler. De Bijenkorf Rotterdam heeft daarbij het interieur van de afdeling een flinke upgrade gegeven, waarbij daglicht en het gebruik van natuurlijke kleuren centraal staan. Geheel passend bij de stijl van architect Breuer, die het pand van de Bijenkorf Rotterdam ontworpen heeft.

De Bijenkorf

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion