Meghan Markle's eerste publieke verschijning na bekendmaking komst baby

Markle droeg een witte jurk van een Canadese ontwerper en Prinses Diana's juwelen.

Red, Yellow, Fashion, Event, Flag, Flag of the united states, Ceremony, Photography, Gesture, Official,
Getty Images

Nadat Meghan Markle bekendmaakte dat ze zwanger is van de eerste 'royal baby' van Prins Harry, zijn fans wereldwijd natuurlijk in rep en roer. Het heuglijke nieuws werd met de wereld gedeeld via officieel bericht van Kensington Palace, nu verschijnt de zwangere Markle (van wie de baby bump nog maar heel bescheiden te zien is) voor het eerst en plein public – vers uit vliegtuig in Australië, waar zij en de prins op werkbezoek zijn.

Diana's juwelen

Zo begon mom-to-be Markle haar koninklijke tour bij Admiralty House in Sydney, de officiële residentie van Australië’s gouverneur-generaal, Sir Peter Cosgrove en diens vrouw. De Duchess droeg een mouwloze witte jurk van Australische ontwerper Karen Gee met nude pumps. Zoals gewoonlijk is de website van het merk al gecrasht wegens de grote aanvraag, volgens koninklijke verslaggevers. Ze droeg het haar in haar go-to losse waves. Hiernaast bracht Markle een ode aan haar wijlen schoonmoeder, Lady Diana. Zo droeg ze haar geërfde butterfly earrings en een gouden armband. In 1986 droeg Prinses Diana de juwelen tijdens een trip naar Canada met Prince Charles, anderhalf jaar nadat ze was bevallen van prins Harry die nu zelf vader gaat worden. Harry droeg voor de gelegenheid een donkerblauw wollen pak van BOSS uit de Herfst/Winter 2018-collectie. Zie hier ook het hele programma van Meghan en Harry in the land down under.

Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle