De iconische Chanel N°5 heeft een nieuw limited-edition design in rood

Een speciale editie voor Kerst.

Perfume, Red, Product, Fluid, Material property, Liqueur, Glass bottle, Cosmetics, Bottle,
Chanel

Robijnrood als ware het een juweel: zo ziet de nieuwe limited-edition kersteditie van het iconische parfum Chanel N°5 eruit. Dit design is speciaal in het leven geroepen voor de holidays. Het mag in Nederland dan nog zomer lijken, de winter zit er met rappe schreden aan te komen en Chanel pakt alvast uit. De limited edition is vanaf vandaag 2 november te koop.

Chanel

Voor verzamelaars

Deze rode Chanel N°5-fles is niet niks. Zo is dit de eerste keer in de geschiedenis van het legendarische Franse modehuis dat dit parfum een nieuw jasje heeft gekregen in rood; een limited-edition die vanaf vandaag vooruitbesteld kan worden. De clean rechthoekige parfumfles in transparant glas met gefacetteerde stop en minimalistische branding van Chanel N°5, onderscheidt zich in zowel parfum als look. Het bloemige aldehydeparfum is voor de ontwerpster een geur voor het leven en en vormt een soort talisman. Voor kerstdagen 2018 is deze gehuld in rood, waarbij dit gelijk de eerste keer markeert dat het modehuis zijn iconische verpakking heeft aangepast. Het radicale design werd voor het eerst bedacht in 1921 en aangepast in 1924. Waarom veranderen, vraag je misschien? Natuurlijk om verzamelaars en parfumfans tegemoet te komen, als ook shoppers die met de kerst iets extra's zoeken. Rood is een belangrijke kleur voor Chanel. 'Het is de kleur van leven, het kleur van bloed', zei wijlen Gabrielle Chanel, die vrouwen verder alleen wilde kleden in zwart, wit, beige, goud – en rood. Hierbij weerspiegelt rood haar gepassioneerde ziel en symboliseert haar onvoorwaardelijke liefde voor het vak, kunst en de mannen die haar leven richting hebben gegeven. De robijnrode flacon is verkrijgbaar in glas (voor 100ml Eau de Toilette en Eau de Parfum) of baccarat-kristal (voor het luxueuze 900ml Parfum) – waar er maar 55 van zijn geproduceerd. Je kunt je nu inschrijven voor de pre-launch op chanel.com en de limited edition Chanel N°5 is in de winkels te vinden vanaf vandaag 2 november.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion