Chiara Ferragni opent haar eerste flagshipstore in Parijs

In 2019 staan er zelfs 14 Chiara Ferragni flagships gepland

Property, House, Building, Home, Door, Real estate, Room, Siding, Architecture, Porch,
Chiara Ferragni

De Italiaanse influencer Chiara Ferragni is wat je noemt a force to be reckoned with: zakenblad Forbes had haar succes al vroeg in de smiezen, ze stond op talloze covers – waaronder die van Vogue – en ze bleek zelfs als bruid invloedrijker te zijn dan Duchess Meghan Markle. Ferragni heeft al een paar jaar een goedlopende accessoirelijn lopen en nu is het tijd voor de volgende stap: een eigen flagshipstore in hartje Parijs, zo meldt WWD.

Marais store

Dit wordt Ferragni's eerste winkel in Parijs, nadat zij haar collectie ook onder eigen dak aanbood in Milaan, Shanghai en Chengdu. Haar gelijknamige label achter het digitale platform van haar The Blonde Salad zal openen in de wijk Maris, aan de linkerzijde van de Seine. Mooi gesitueerd op de hoek tussen Rue de Debelleyme en Rue de Turenne. De winkel zal ruim 50 vierkante meter beslaan, waarbij de wanden in de signatuur lichtblauwe kleur van het merk worden geschilderd met banners voorzien van het blauwe oog-logo. Het interieur lijkt verder op die van de Chiara Ferragni-winkel in Milaan: met Ferragni's glittermotief en met een concept van 'airport life'. Marmeren vloeren, blauw tapijt en goudkleurige displays en spiegels.

Chiara Ferragni

Wereldwijd

In 2013 begon Chiara Ferragni met een schoenenlabel, dat al snel uitbreidde naar meer merchandise: van onder meer backpacks tot bomberjacks, sweat- en T-shirts. Momenteel ligt de Stardust-collectie in de schappen met kledingstukken bestaande uit glinsterend lurex, met pailletten en PVC. Ze heeft ook een 'Mini Me'-lijn voor kleine meisjes. Het plan is dat Ferragni in 2019 nog 14 flagships zal openen van de in totaal 35 winkels wereldwijd over de komende jaren. Parijs is tot nu toe de meest dichtstbijzijnde Ferragni-shop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion